Pueraria Mirifica Capsules 500 mg For Bust Enlargement

Pueraria Mirifica Capsules 500 mg For Bust Enlargement
Tillverkare: Dorlene
Art.nr: SC-M8PMC
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295Kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Jämför

Pueraria Mirifica är en växt med sitt ursprung i norra Thailand där den går under namnet Vit Kwao Krua. Växten har under århundraden använts mot åldrande, främst pga. sina starka östrogenlika egenskaper. Pueraria Mirifica är även välkänd för naturlig formgivning och förstoring av brösten. Det som utmärker Pueraria Mirifica är dess höga halt av fytoöstrogener t.ex. Miroestrol. Fytoöstrogener är naturliga ämnen som utvinns ur växter. Dessa har östrogenliknande effekter på kroppen och ger därigenom en rad effekter som tillväxt och kollagensyntes av kvinnors bröstvävnad – vilket ger både större och fastare bröst.

Effekt:

Efter att ha börjat använda Pueraria Mirifica kapslarna resultat kommer att visa sig efter 2-4 veckor beroende på mängden av vävnad i brösten. Den maximala förstoringen av brösten kommer att uppnås efter 3 månaders användning av Pueraria Mirifica. Förstoring av bröst med 2.5-7.5 cm är möjlig. Om man slutar använda Pueraria Mirifica helt i förtid, kommer brösten att återvända till det gamla form igen med tiden. Därför bör du dosera dem ständigt.
Några andra fördelar med Pueraria Mirifica ört:

· Fungerar som '' ungdomens källa ''
· Mörkar grått hår och hjälper till att öka hårväxt
· Ökar energinivåer och vigör
· Bättre blodcirkulation
· Hjälper med sömnproblem
· Gör din hud att se slätare och yngre ut
 
Innehåll:
1 flaska med 100 kapslar

Dosering:

1 gång dagligen efter måltid med 1 kapsel varje gång. Du kommer att behöva 2 till 3 flaskor för hela kursen. Kom ihåg, de innehåller 500 mg Pueraria Mirifica. Använd 2 månader för goda resultat.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:Powered By OpenCart
18 AGAIN © 2018