Come Pelvic Wand FIT 4 Orgasm

Come Pelvic Wand FIT 4 Orgasm
Tillverkare: Hot
Art.nr: S/S4F-CPWF
Tillgänglighet: I lager
Pris: 995Kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Jämför

Ingredienser:
CLEAN: Aqua, propylalkohol, Alcohol Denat, Parfum, Aloe Barbadensis gel, limonen, linalool Citronsyra, Citronellol, kaliumsorbat, natriumbensoat, natriumsulfit och bensylbensoat.
WATERLUBE: Aqua, Glycerin, xantangummi, natriumbensoat, kaliumsorbat, citronsyra.
GLIDE: Aqua, glycerin, propylenglykol, hydroxietylcellulosa, natriumbensoat, mjölksyra.
EXXtreme: Aqua, glycerin, propylenglykol, BIS-PEG-18-eter dimetylsilan, hydroxietylcellulosa, Polysorbat 20, tokoferylacetat, metylparaben, Olea europea frukt olja, Helianthus annus Seed Oil, imidazolidinylurea, Oenother Biennis Olja, Prunus Amygdalus Dulcis Olja, Simondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Hyperycum perforatum extrakt.

COME är revolutionerande system för att stärka bäckenmuskulaturen i en naturlig, enkel diskret och effektivt sätt. Den har kvaliteter som förhindrar urininkontinens, obehag efter att ge fågeln, och det också maximerar möjligheten att uppnå en orgasm. Testad för högsta standard för hygien och komfort. Med en kompakt storlek är det lika enkelt att använda som en tampong. Detta kit innehåller en 3 ml prov av extremt, vattenbaserat glidmedel, en 3 ml prov av waterlube, vattenbaserat glidmedel, en 50ml ren spray, en 100 ml vattenbaserat glidmedel, en pelvic wand och en box för att lagra den.

Hur du använder det:
Sitt ner i en bekväm ställning. Det bästa sättet är halft sittande, halvt liggande, med benen upp och lår något åtskilda. Spänn muskeln ordentligt i minst 4 sekunder och håll spänningen. Sen koppla av i minst 8 sekunder. Om möjligt, upprepa detta upp till 30 gånger. Om du föredrar att göra färre övningar, öka tiden för spänningar. Det viktiga är att driva muskeln till dess gränser. Träningspasset bör sluta med 5 till 10 mycket snabba men intensiva sammandragningar. Se till att koppla av efteråt! 2 träningspass per dag rekommenderas.

- Förvaras på svalt och torrt ställe.
- Dela inte med någon annan för att undvika överföring av sjukdomar.
- Tvätta alltid händerna innan du använder den.
- Tvätta produkten efter varje användning.
- Använd rengöringsspray för en perfekt rengöring. Använd inte aggressiva produkter.
- Torka med mjuk handduk.
- Använd inte vid genitala lesioner eller om du är gravid.
- Om du känner dig obekväm eller har ont, ändra din position och slappna av.
- Håll den borta från barn.
 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:Powered By OpenCart
18 AGAIN © 2018